Drone Huren

Drone huren voor inspectie en film werk

Drone Inhuren

“Drone

Drone Huren

Als je opzoek bent voor het huren van een drone ben je hier op de goede plek. Op deze pagina vind je diverse informatie over een drone huren voor jouw opdracht. Waar ga jij de gehuurde drone voor inzetten? Het huren van een drone is handig voor bijvoorbeeld inspecties. Het is goed mogelijk dat je meer nodig hebt dan alleen een drone. We vertellen hier dan ook meerdere onderdelen welke je kunt gebruiken tijdens je klus.

Drone Verhuur

Via een drone verhuur aanbieder is het mogelijk om een drone te huren voor een korte of lange periode. het is erg eenvoudig om een drone te huren. Op de website van het drone verhuur bedrijf staan alle producten welke te huur zijn. Je kunt vanuit de Website een aanvraag indienen voor de verhuur van deze producten. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een drone verhuur bedrijf omdat je een inspectie opdracht hebt en hier een drone voor nodig hebt. Op deze pagina ben je dan aan het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk ontzettend veel informatie als het neerkomt op het huren van drones

Warmtebeeldcamera huren

Een warmtebeeldcamera is een heel speciaal soort camera die niet naar het zichtbare licht kijkt, maar naar infrarood straling. Een normale camera waar u uw vakantiefoto's mee maakt, kijkt naar dat deel van het licht wat onze ogen ook zien. Een warmtebeeldcamera kijkt daarentegen naar het infrarode deel van de straling. Hierdoor ziet de camera niet wat de kleur van iets is, maar wat de temperatuur is. Vandaar de naam warmtebeeldcamera of soms infrarood camera. Je kunt een warmtebeeldcamera huren voor onder je drone tijdens klussen zoals inspectie of search en rescue. Het huren van een FLIR is verstandig, omdat een warmtebeeldcamera vaak erg geprijst is.

DJI Inspire 2 Huren

De Inspire 1 was een nieuw soort drone voor zijn tijd. De eerste dorne met een 360 ° roterende cardanische ophanging. De DJI Inspire 2 gaat echter verder. Het beeldverwerkingssysteem CineCore2.0 is geüpgraded naar CineCore2.1, video opnemen tot 6K in CinemaDNG / RAW en 5,2K in Apple ProRes bij gebruik met Zenmuse X7-camera. Het gaat van 0 naar 80 km / u in slechts 5 seconden en haalt een maximale snelheid van 58 mph (94 km / u) en heeft een maximale daalsnelheid van 9 m / s voor ongehoorde snelheid en behendigheid in een vliegtuig van deze omvang. De DJI Inspire 2 heeft een dubbel batterijsysteem verlengt de vliegtijd tot maximaal 27 minuten. De drone beschikt ook over een zelfopwarmingstechnologie die vliegen in lage temperaturen mogelijk maakt. Het is ideaal om een DJI Inspire 2 te huren, omdat de aanschaf en keuringen erg prijzig kunnen zijn.